Imprimeix
Categoria: Pasqua
Vist: 2146


Una Setmana Santa 2021 atípica, bon temps i afectada per les restriccions d'aforament a les parròquies, sense processons, ni actes fora de les esglésies i per una reduïda assistència de fidels a les celebracions religioses.

El diumenge de Resurrecció suposa la culminació de les celebracions i enguany ha resultat deslluït per les restriccions. Per aquest motiu, tant a Capdepera com a Cala Rajada, la trobada de la Mare de Déu i el Crist ressuscitat, s'ha realitzat dins el temples abans de la celebració de la missa, on s'han realitzat les tres reverències de la Verge enmig dels passadissos, abans d'arribar a l'altar. A diferència d'altres celebracions, que no hi hagué molta gent, avui diumenge de Pasqua, a les dues esglésies s'han omplert tots els llocs reservats per la restricció (a Cala Rajada s'han tancat les portes per haver completat tot l'aforament).




Oficià les dues misses (a les 10h a Cala Rajada i a les 12h a Capdepera) el rector Mossèn Xisco Bernabe,  amb solemnitat, acompanyat com sempre pels cants de les dues coral parroquials.

Enguany hi faltaren el moscatell i els crespells pels assistents, per felicitar-se la Pasqua, cosa que va fer el rector en acabar (agraint a tots els participants als actes, ajudant, decoradors i Coraleta), i feren també tots els que es trobaren a la sortida per acabats els actes de la Setmana Santa.

 

Bona Pasqua!


Capdepera












Cala Rajada