Imprimeix
Categoria: Pasqua
Vist: 2912




 

Fins enguany, les festes de Pasqua es vivien de diferents formes: uns participant de les festes religioses, d'altres gaudint del descans a casa i la vida en família, uns altres viatjant... El confinament pel coronavirus ha truncat qualsevol previsió i ha obligat a quedar a casa, sense poder sortir a l'exterior (excepte per motius necessaris)  i viure en família tot el dia. Evidentment, les experiències són molt diferents, cada casa és un món.

Pel que fa a les festes religioses, des de la parròquia s'han retransmès els actes litúrgics (com ja informàvem a un anterior article, amb  els horaris de les misses) en directe i s'han publicat a youtube. Aquí podeu trobar tots els enllaços (ja publicats al nostre facebook).

Evidentment, no hi ha hagut processons, ni cerimònies religioses, ni l'Encontre. cap activitat comunitària. Per contra, hem tingut temps de cuinar menjars propis de Pasqua com ara el frit, panades, rubiols o crespells, entre tots.



Així i tot, no han faltat les llepolies de les confiteres (enguany hem trobat a faltar la recerca d'ous al pinar de Cala Agulla) de cada casa amb infants.

Com deim, unes festes especials, vívides en la intimitat.

Celebracions fetes a Cala Rajada i retransmeses .