Imprimeix
Categoria: Nadal
Vist: 1566



Les esglésies de Capdepera i Cala Rajada van celebrar la tradicional missa de Matines, un any més amb les restriccions per la COVID que limiten les afluències de públic. De fet a Cala Rajada hi hagué més fidels que a Capdepera, pot ser per l'horari, rercordem que a Cala Rajada s'oficia a les 18 hores i a Capdepera les 20 hores. Una vegada més el cant de la Sibil·la tornà a ser escoltat, essent un dels elements més represetatius del Nadal de Mallorca.

Tant a Cala Rajada com a Capdepera Francesc Bernabeu va oficiar la missa, concelebrada amb Pere Orpí. Pel que fa al cant de la Sibil·la a Cala Rajada va ser cantada per Miquel Àngel De Juan Gomis i a Capdepera per na Marina Moyà, ambdós impecables. Tots dos repetien. L'àngel, tant a Cala Rajada com Capdepera va ser Raúl Figueroa Mercant.

En Pep Vives Vila i Maria Llull van cantar unes nadales a Neixement. Durant les litúrgia les corals Coraleta Verge del Carme i Coraleta Parroquial van posar el punt musical.

Enguany tampoc hi haguéren patorets i se recordà que no es podia tocar al Nin Jesús en l'adoració, com a mesura preventiva. 

Aquí teniu unes imatges dels oficis a Cala Rajada i Capdepera.

Cala Rajada:










Capdepera:

















Bon Nadal a tots i totes!