Imprimeix
Categoria: Mercat medieval
Vist: 2018
Divendres, 15 de maig, arrancà el Mercat Medieval. Com és habitual el divendres dematí està dedicat a les visites dels nins i nines dels centres educatius del municipi. Durant tot el matí els grups d'infants de les escoletes, escoles de primària i de l'IES (també ens visiten alumnes d'altres localitats)  gaudeixen de tallers preparats pels artesans i demostracions de com fan les seves obres. No falten les degustacions, tant a la plaça de la Menjúa com de paradetes que els ofereixen neules, bunyol, llet freda...

Cal dir que, de cada vegada més, el divendres matí se consolida com una opció pels visitants que volen gaudir del mercat sense massa gent.A partir de les 10 hores h
an començat a arribar els més petits, els infants de les escoletes,  i han berenat d’un pa amb oli ofert per l’Ajuntament de Capdepera. Més tard, han comparegut els altres cursos que també han aprofitat per berenar. Durant el matí també visiten el Mercat els usuaris del Centre de Dia de Cala Rajada i de la Residència SarQuativae de Capdepera, i de la Creu Roja.
Fins gairebé les 14 hores es podien veure grups d'escolars visitant les parades del Mercat, els animals, els artesans... acompanyats dels professors. 

En aquesta edició del Mercat Medieval de Capdepera, ja fa 16 anys que se celebra, hi ha unes 150 parades de diferents tipus i s’esperen uns 100.000 visitants durant els tres dies. 

Aquí teniu algunes imatges de divendres pel matí:

Cal comentar que dimecres i dijous va ser el dia del muntatge de gairebé totes les paradetes i que dijous bufà molt de vent ( i molt calent) que a la nit va tombar algunes instal·lacions.