Imprimeix
Categoria: El reis
Vist: 3493
Un any més, Capdepera gaudeix de la màgia d'Els Reis



Tot i ser el mateix ritual, mantenir allò essencial de la festa, l’alegria i la il·lusió, l’arribada d'Els Reis a Capdepera segueix marcat pel caràcter propi i diferent, per la posada en escena del Betlem vivent i un lloc més íntim, més casolà.

Com ja ve essent costum des de fa uns anys, a l’espera de l'arribada de la comitiva de ses Majestats, i per combatre el fred (que aquest any no fou molt), hi hagué xocolata preparat com cada any per un grup de voluntaris, que en feren uns 75 litres, que foren insuficients per poc.
 

Els 3 Reis arribaren dalt de la seva carrossa pel carrer des Port, saludant a tots els infants i grans que amb entusiasme esperaven la salutació, les besades i els caramels, que en gran mesura s’escampaven per tot.





Arribats a la plaça de l'església els ses Majestats, els seus patges i ajudats baixaren de les carrosses i des de el balcó de la Casa Consistorial van fer els seus discursos, per després travessar el carrer i entrar a l'església de Sant Bartomeu, on els esperava el Betlem vivent, i després saludar un per a un a tots els infants que amb il·lusió reberen l’abraça i els caramels dels Reis i aprofitar per fer-se les fotos de record.



Altres imatges de l'arribada dels Reis a Capdepera:



Els Reis a l'església de Capdepera, amb el Betlem vivent: