Imprimeix
Categoria: El reis
Vist: 4152




La dels Reis és una festa que es viu amb especial intensitat en el nostre poble. Enguany, afortunadament,  les previsions meteorològiques fallaren i va fer una nit calma, no gaire freda. Així que l'esplanada del moll estava plena a vessar de nins i nines (i majors) que esperaven ses Majestats, que van arribar amb una mica de retràs en la barca de bou "Joven Mirmer". 





No cal comentar que hi havia molta expectació, molta impaciència i moltes ganes de veure aparèixer la barca amb l'estrella de Nadal que orienta als Reis d'Orient. La festa seguí el programa establert, que es repeteix any rere any amb la baixada de la barca, recorregut per fins arribar al lloc de d'on fan els seus discursos i anada amb carrosses fins l'església de Cala Rajada, on pacientment escolten els nins i nines, es fan les fotografies i els obsequien amb una bossa de caramels. 



Els Reis lliuraren un premi a la nina guanyadora del concurs de dibuix, Saphia Elena Acuna, que recollí son pare.



Muntats en les respectives carrosses, es dirigiren a l'església, on repicaren les campanes i s'organitzaren tres fileres de nins, una per cada Rei, per tal d'agilitzar les salutacions individuals, això que fa tan propers i entranyables el Reis a Capdepera. Entre els que s'hi aproparen hi van ser el grup de Som Aquí Gabellins, tan il·lusionats com els que més. 



Com hem dit, molta gent, i sobre tot il·lusió a vessar, tot esperant que els Reis acabassin duent allò que cadascú els havia demanat. 



No podem fer sinó donar les gràcies a la feinada de la Comissió dels Reis i a la gran quantitat de voluntaris que ajuden a mantenir la festa.
Us deixem algunes imatges...




















































més fotos al facebook de Cap Vermell