La música omple el moll de gom a gom




La popular verbena d’El Carme ha tornat a viure una de les edicions més participatives de la seva història recent. Molta, molta gent i molt animada, ballant i gaudint de valent. A més no tenim constància de cap incident ressenyable.

 Les imatges són prou eloqüents. Però anem per parts.

El primer grup en pujar a l’escenari va ser Naipes que oferí  tot un seguit de peces musicals clàssiques de verbenes, molt aptes per ballar. L’espai ocupat per cadires i ballant davant l’escenari.



El segon grup va ser Sustrandos, un grup de joves gabellins i artanencs liderats per Yannick Wilken, que s’estrenaven a l’escenari d’una verbena. I l’estrena resultà un gran èxit tant per la posada en escena, la selecció de temes i la participació d’un públic entregat. Amb una bona selecció de temes, mantingueren el ritme del concert omplint la zona de concert (se van enretirar les cadires) amb públic ballant i botant al ritme de les cançons. Tant els músics, amb un contundent sector de vent,  com el cantant aconseguiren connectar des del primer moment. Enhorabona Sustrandos!











Amb la pista plena, entrà en acció un clàssic dels escenari estivals: Rodamons. La festa continuà amb la mateixa “marxa” gràcies a la bona selecció musical d’aquest grup de contundent formació musical.  




I amb Val9 , un altre grup veterà de les verbenes a Mallorca, s’arribà al final de l’actuació, ja de dia, amb un nombrós públic que encara animaven als músics a seguir. Hi havia ganes de festa i la verbena d’El Carme omplí la nit de música.











Durant  tota la nit el servei de bar va funcionar al cent per cent. El darrer torn del bar (alguns portaven tota la nit) també va veure sortir el sol.





Abans de començar la feina en el bar de les festes ...