Retrobada la normalitat, després dels anys de restriccions de la CIVID, les festes populars (i "populoses") viuen una reviscolada de participació. Avui les ruetes infantils han tornat a sortir al carrer i molta gent ha comparegut per veure les disfresses que han preparat els infants del municipi a les escoles.

Dues rues amb temàtica diferenciada però, com sempre, originals i vistoses.

La primera en sortir (devers les 11 hores) al carrer ha estat la rueta de s’Alzinar amb la temàtica de les “Rondalles mallorquines”. Cada curs ha triat una rondalla i les disfresses han girat al voltant dels personatges que hi surten. El fill del Sol i la Lluna, EN Vit, La flor romanial, El gegant de s'ermita, Sa Rabosa i s'eriçó, En Joanet de sa gerra,  El castell d'iràs i no tornaràs, etc... Els infants (i mares i pares) de l’escoleta Es Ferreret han participat i les seves disfresses han reproduït portades de rondalles amb diversos colors.

Dues batucades dels propis alumnes han donat la nota musical al passa-carrers.

La volta pel poble ha estat semblant a la d’altres anys: plaça Constitució, Sitjar, carrer Fondo, Pla d’en Cosset, Centre i tornada a l’escola. A l’arribada al centre l’AMIPA oferí un refresc pels infants.


































L’escola s’Auba va sortir devers les 13 hores per a fer una volta per Llegítimes, Sant Andreu, Cala Agulla i Floreal. La temàtica d’enguany anava al voltant de països. Obria la rueta els infants de l’escoleta Eriçons duts pels seus pares i mares, amb una disfressa d’aire tropical, brasilera. Els grups de s’Auba duien un cartell indicatiu del país o cultura que representaven: Alaska, Xina, Hawai, França, Itàlia, Espanya, Mèxic, Kenia, Egipte... 























A les imatges podeu fer un tast del que han estat les ruetes escolar.

Enhorabona a tots