Imprimeix
Categoria: Darrers dies
Vist: 3030

Espectaculars rues infantils amb els contes com a protagonistes. Ample reportatge fotogràfic.
 


Els carrers de Capdepera i Cala Rajada s’han omplert amb alumnes de les escoles que han desfilat disfressats i dels qui han sortit a veure’ls. Una vegada més han resultat dues ruetes molt acolorides i originals. El bon temps ha acompanyat a les desfilades dels nins i nines, cosa que ha afavorit la participació.

El col·legi s’Alzinar, amb els infants de l’escoleta, han fet els seu habitual recorregut pels carrers més cèntrics del poble (plaça Constitució, Sitjar, carrer Fondo, Pla d’En Cosset, carrer Centre i tornada a l’escola) amb molta presència d’espectadors. Els alumnes s’han concentrat al parc d s’Alzinar, per iniciar el recorregut ordenats per cursos, des d’infantil a 6è curs.

Així han desfilat personatges de contes com Blancaneus i els nanets, Peter Pan, l’Illa del Tresor, Harry Potter, El peix irisat, El monstre de colors, Elmer,Alícia en el país de les Marevelles, El flautista de Hamelín i Charlie i la fàbrica de xocolata. Com hem dit un rueta plena de color.La música ha anat a càrrec d’una “batucada” d’alumnes amb molt de ritme.  

























Enguany el refresc que oferia l’APIMA en el parc s’ha canviat per un pa amb oli de formatge o cuixot i fruita a les aules.

 
A Cala Rajada enguany tocava sortir al carrer (fa anys que alternen rueta i festa al centre) i ha estat una rueta molt vistosa i molta imaginació. També estava dedicada als contes infantils, per tant han hagut algunes coincidències de temàtica amb s’Alzinar, però amb realitzacions diferents. Els alumnes d’Infantil anaven de contes en els que surt el llop com a protagonista ( Els cabridets, Els tres porquets o Caputxeta vermella ), mentre els de primària es disfressaren de personatges del Peter Pan, El moix amb botes, Hansel i Gretel, El llibre de els bèsties, El flautista d’Hamelín o Alícia en el Pas de les meravelles.  L’itinerari, com hem comentat ple d’espectadors, ha estat des del centre escolar al carrer Elionor Servera, Plaça dels Pins, carrer Castellet i carrer Floreal.

Alumnes de 5è i 6è han aportat la part musical al recorregut en tres grups distribuïts per la desfilada.