Imprimeix
Categoria: Darrers dies
Vist: 4342
Participant o públic, tothom surt al carrer!


Setze comparses amb més de mil fresses. Color i creativitat, com ja hem dit. Referències televisives com la casa de papel,  Coco o altres personatges Disney; les sempiternes Grease o Rocky i d'altres més personalitzades com els cavernícoles,  les llepolies, el gimnàs dels 80, els personatges gegants del futur o els ocells dansaires. Petites o grans tots amb moltes ganes de festa. Les diverses "performances" feren les delícies del públic que es divertí de valent.

El bon temps i ser dia festiu va omplir de gent el carrer que li faltava llum en diversos trams. Però com el que importa de la crònica són les fotografies aquí teniu el nostre reportatge. 

A més al facebook de Cap Vermell hem afegir una carpeta amb 80 rostres i 40 fotos en alta resolució per aquells que s'hi vulguin cercar o recrear (per cert, recordau compartir o clicar m'agrada si és així. Gràcies)















































































En acabar la rua, la carpa esperava per continuar la festa.







Al facebook de Cap Vermell hem afegit una carpeta amb 80 rostres i 40 fotos en alta resolució per aquells que s'hi vulguin cercar o recrear (per cert, recordau compartir o clicar m'agrada si és així. Gràcies)