Aquest dijous, dia 27 de febrer, els nins i nines del CEIP S'Alzinar  van sortir a celebrar la seva rueta pels carrers de Capdepera, la qual, com cada any, ha aixecat molta expectació. Enguany han seguit la tradició de rei Carnestoltes que diu que cada dia d'aquesta setmana els infants han hagut de dur una peça de disfressa posada, fins el dia de la Rueta, en què duien el vestit complet. Un dia compareixien amb alguna cosa als peus, l'endemà al coll, i així anaven sumant.
La concentració va tenir lloc al parc de s'Alzinar a les 12,30 hores i van sortir per ordre de curs, amb un grup de tamborers renouers al davant.
Aquesta vegada el centre no va triar cap tema comú i cada nin i nina duia la disfressa que va anant preparant individualment durant la setmana. D'aquesta manera va sortir una rueta molt acolorida, variada i imaginativa.



El bon temps va afavorir que, a més de l'alumnat de l'escola, molts de pares, mares i públic s'apropassin a veure passar la gran varietat de disfresses que van dur els nins i nines participants.



En acabar, de tornada al parc de s'Alzinar, l'APIMA  havia preparat un refrigeri per als participants de l'escola a la rueta.



Aquí teniu un conjunt d'imatges de la Rueta de s'Alzinar pels carrers de Capdepera.