Imprimeix
Categoria: Premis Cap Vermell
Vist: 1152




Com anunciàrem el mes de gener a l'article:

Tino Adrover, Premi Cap Vermell 2022

L'Associació Cultural Cap Vermell ha acordat atorgar el premi Cap Vermell corresponent a l'any 2022 a Martí, Tino, Adrover Melis.

Reunida la junta de l'Associació Cap Vermell, s'acordà proposar a Tino Adrover Melis com a premi Cap Vermell 2022 valorant  la seva feina altruista vers el municipi de Capdepera des de les molts vessants: obra de pauma, perruquer, modisto, cuiner, decoració floral, pintor... Comunicada la proposta, en Tino ha tingut a bé acceptar el premi, la qual cosa ens complau, ja que pensam que compleix, i amb escreix, tots els requisits que el fa mereixedor d'aquest guardó a mode individual.


Us esperem a tots i totes a l'acte de lliurament del premi Cap Vermell 2022 dissabte dia 1 d'abril a les 19h al Teatre de Capdepera.

L'acte serà una gran festa on tots els presents homenatjarem a un personatge singular del municipi, pioner en els drets socials, que ha excel·lit on se vulli que hagi treballat; i ha portat el nom de Capdepera per tot allà on ha anat.

Els assistents podran gaudir d'una mostra-exposició de vestits den Tino a la sala d'assajos del teatre.

L'apartat musical serà a càrrec de Suso Rexac, que enguany celebra els 25 anys de la seva emblemàtica cançò i primer gran èxit Aquesta terra.

També presentarem tota la col·lecció de les revistes Cap Vermell digitalitzades i lliurarem simbólicament el pen drive a Miquel Pastor, cap de la biblioteca de la UIB que inicià aquesta feina.

Finalment, gaudirem d'un muntatge audiovisual i d'unes delícies gastronòmiques de Toni Navarro i galletes ARTAsanes.

 Una vetllada que promet emocions fortes i un ambient excepcional.

No podeu faltar. Reservau l'entrada al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..


Com deim sempre, no són els premiats els qui es prestigien perquè nosaltres els guardonem, sinó que és l'associació Cap Vermell la que se sent premiada quan persones com en Tino ens accepten aquest reconeixement. Gràcies!