Imprimeix
Categoria: Premis Cap Vermell
Vist: 1837
 
Escriuré un tractat sobre
la “Inutilitat del ser de
Cap Vermell”












És el nostre Ronaldinho. Quan tothom està estancat ell és capaç de donar la solució més lúcida en dues paraules. I això, que te molt valor onsevulla que vagis,..i, per tant, a Cap Vermell encara en te més! Tal volta està una mica sobre valorat però és capaç de fer els millors vermuts del món sense trasbalsar-se. Tothom recorda les seves portades i contraportades de la segona època de Cap Vermell (1991-2006). Es fixa en els detalls que per a qualsevol mortal passarien desapercebuts i quan algú se n'adona de la certesa social més amagada ell reconeix amb humilitat franciscana que fa cinquanta anys ja ho estudiava a la facultat. Un luxe, vaja! Llegiu i comprovareu el seu resum dels quaranta anys de Cap Vermell.

- Què és per a tu Cap Vermell?
- He de contestar? Preferiria no fer-ho. M’he estim més no saber-ho. Soc un home de certa edat. En els darrers quaranta anys les meves activitats m’han posat en íntim contacte amb un gremi interessant i fins i tot singular... el dels amanuenses. Crec que no hi ha material suficient per una plena i satisfactòria història d’aquesta gent. Preferiria no contestar. He de fer-ho?

- Què és el que més t’agrada?
- Què persegueix el preguntaire? Coneix a Alaska i els Dinarama? ¿A quién le importa lo que yo haga? ¿A quién le importa lo que yo diga? Preferiria no contestar aquests interrogants. Què en trauria de la resposta l’entrevistador? Preferiria que declares ell. És de fiar?

- Què és allò que menys t’agrada?
- Preferiria telefonar al meu advocat. Estic molt ocupat i preferiria de moment no contestar. Insistiu? Per ara preferiria ser una mica descortès. Escriuré un tractat sobre la “Inutilitat del ser de CV”. A l’interrogador, i no voldria ficar el nas on no m’ho demanen, li suggeriria preguntes pels qui mai el llegeixen i pels qui ni tant sols saben de la seva existència.

- Què en penses de l’allau de Cap Vermells sorgits aquests darrers anys?
- Ho he de dir? És necessari? Estic aixapeït, preferiria l’el·lipsi. Són copistes de partit de costellada.


Moltes gràcies. Genial!. Com sempre.
Esperam amb ansietat el teu tractat.