Imprimeix
Categoria: Premis Cap Vermell
Vist: 2208
.
La crònica del 2019 en 116 pàgines, il·lustrades amb l'obra de Llorenç Panadero, i l'inici d'una col·lecció de llibres que sota el títol MEMÒRIA SONORA - CAPDEPERA 1996-2010 recollirà els episodis musicals més importants succeïts a Capdepera de la ploma de Biel Barona. 





Dues publicacions més de l'associació cultural Cap Vermell que es presentaran el mateix dia dels PREMIS CAP VERMELL; enguany atorgats a les associacions de pares i mares dels alumnes dels Centres educatius.

Pel que fa a la nova col·lecció MEMÒRIA SONORA - CAPDEPERA 1996-2010, RE40PUTES és primer llibre que evoca el grup de rock que marcà una època al municipi. S'adjunta al llibre un CD d'un enregistrament inèdit del grup RE40PUTES.

Així que una raó més per venir a la gran festa de la cultura i solidaritat del municipi.

Si no podeu venir, reservau-ho en els punts de venda habituals. 

Aprofitam, des d'aquí per agrair el suport de tots els anunciants de l'anuari, així com de tots els qui col·laboren en la seva redacció amb Joan Cabalgante a les regnes. A Llorenç Panadero autor de les obres que il·lustren l'anuari i a Biel Barona que rescatà de la memòria unes cançons i un temps gairebé oblidat.

Aquí teniu Capdepera, una cançó de RE40PUNTES, que trobareu a la publicació. Un tast de qualitat: