Imprimeix
Categoria: Ploma de ferro
Vist: 3749

PREMIS PLOMA DE FERRO 2011
Eva Rumí Guimó, de Mataró, se’n du el primer premi dels “Ploma de ferro”, valorat en 700€ i un guardó, amb l’obra “Les coordenades de l’oblit”.

El segon premi ex-aequo ha estat per a les narracions “La balada trista de l’espia”, de Xavier Moyá Sánchez, de Vallromanes (Barcelona), i per a “Elisa”, de Caterina Aguiló Torres, de Palma; el premi està valorat en 400€ i un guardó.

Per la seva banda, s’ha destinat una menció especial a l’obra de la categoria juvenil “No vam voler tancar els ulls...”, de Gandhy Gabriel Morante Barreiro, de l’IES Capdepera.

 

 

49 narracions en la categoria adulta, 2 en la categoria juvenil, alguns canvis d’estructura i la reducció pressupostària han caracteritzat la XIX edició dels “Ploma de ferro”, el concurs de narrativa curta que organitza anualment l’Ajuntament de Capdepera.

 D’aquesta manera, hi ha hagut dos jurats per a cada edició. En el cas de la categoria adulta, n’han format part: Pilar Arnau, Neus Canyelles i Miquel Mestre; i en la categoria juvenil: Carme Sánchez Alemany i professorat de l’IES Capdepera.

 El lliurament d’aquests premis serà el dissabte dia 5 de novembre, a les 20h, al Teatre de Capdepera, i es clourà amb l’espectacle poeticomusical Syrinx, basat en els contes Les rareses dels ocells, d’Avelino Hernández, interpretat per Josep Francesc Palou (flauta), Andreu Riera (piano) i Miquel Mestre (narrador), espectacle inclòs dins el programa Cultura en Xarxa, del Consell de Mallorca.

 Les obres guanyadores d’aquesta edició es publicaran properament en format digital al blog del Servei d’Assessorament Lingüístic municipal i a la revista digital Cap Vermell.