Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 3226

Image  A l’assemblea celebrada dia 10 de setembre es va produir un relleu generacional. Berta Liesegang, així com altres membres de la junta directiva de Joventuts Musicals van dimitir.

 

Les XX Serenates d'Estiu que se celebraren el passat mes de juliol són la gran herència amb la qual s'obre pas a una nova  i il·lusionada generació presidida per Elvira Dalmau i acompanyada, com a nous membres en la junta directiva, per Noemí Dalmau, Maria Ester Cantó i Antònia Maria Vaquer. De l'anterior junta ha quedat  Joana Adrover.


Desitjam tota la sort del món al nou equip directiu i, tot i que es va dir a l'assemblea que el llistó està molt alt, creim que podrem continuar gaudint de moltes nits de bona música.


Parlàvem, en el mes de juliol, que les nostres Serenates d'Estiu no tenen res que envejar a cap altra festival de música. D'altres afegien que si en comptes de quatre concerts se'n programassin vui o deu s'estaria a l'alçada de Pollença, Perelada, etc.


No podem més que deixar constància de la gran labor duita a terme per Berta Liesegang en els darrers anys, amb l'encert afegit d'haver confia amb qui possiblement és en l'actualitat el millor director artístic musical de les Illes, Pere Estelrich.