L'Ajuntament de Capdepera aquest mes de juny de 2024 ha reeditat el vocabulari de la llata, creat el 2005. I és que aquell any 2005 es va commemorar L'Any de la llata, amb un seguit d'activitats al voltant de l'obra de palma amb la voluntat de revitalitzar i analitzar el procés de producció d'aquesta activitat, tals com unes jornades d'estudis locals, la creació de l'exposició permanent de la llata albergada dins la Casa del Governador del Castell, l'elaboració de l'auca i del vocabulari de la llata, entre d'altres.

Enguany, després de 19 anys de la primera edició del vocabulari, aprofitant que dins aquest mes de juny tendrà lloc la IV Setmana de l'ART DE LA PAUMA, s'ha reeditat aquest vocabulari amb la idea de repartir-lo aquesta setmana entre les entitats participants, establiments dedicats a la cistelleria, i entre els centres educatius del municipi.

El vocabulari consta d'un pòster a dues cares: a l'anvers hi ha dibuixat tot el procés de producció de la palma, peces i entorn, amb un numeret. Al revers hi ha les diferents definicions.

Sal Ajuntament de Capdepera