Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 775



Aquest dimarts, 27 de desembre, es va dur a terme la xerrada "El català a les xarxes socials. Una eina de futur", organitzada pel Servei d'Assessorament Lingüístic municipal.

La xerrada va servir per posar sobre la taula algunes dades sociolingüístiques sobre coneixements lingüístics dels joves de les Illes Balears (a partir de l'Enquesta d'Usos Lingüístics de les Illes Balears de 2014), usos lingüístiques a les xarxes socials i tries lingüístiques; i també es varen apuntar algunes dades sociolingüístiques referides al nostre municipi. Alguns aspectes que en els darrers mesos s'han tractat en iniciatives com La Troca o TikCat.

 
A continuació el tiktoker Antoni Guiscafrè i el youtuber Tomeu Sureda varen xerrar del contingut en català que solen crear, pros i contres d'usar una xarxa o una altra, tipus de destinataris, i consum en català. Una conversa distesa amb algunes propostes i inquietuds interessants.
 
Si els voleu seguir ho podeu fer a través de Youtube. Canal Malaia, on tots dos tenen compte. I a Toni Guiscafrè el podeu seguir a TikTok a través del compte @antonigrr