Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 842
A la Trobada de Bandes de Música de Son Servera hi participaren 23 formacions de Mallorca



Diumenge, 11 de setembre, va tenir lloc a Son Servera la 30a edició de la seva Trobaba de Bandes de Música de Mallorca. Enguany  amb motiu  del 140è aniversari de la banda serverina, la trobada ha estat especial. Normalment a les trobades hi participava la banda de Son Servera i dues de convidades, en aquesta ocasió  s'ha convidat a totes les bandes de Mallorca. Així han estat 23  formacions musicals les que han participat.

Aquesta convocatòria multitudinària s'emmarca en el Cicle de Concerts i festivals de bandes de Música 2022, se calcula que han participar al voltant dels 700 músics i va ser tot un èxit d'organització i públic.



Durant tot el dia  ( l'horari de l'esdeveniment ha estat de 10 a 19 hores, amb un descans pel dinar) els Bandes han ofert un breu repertori  als dos escenaris preparats, l'Església Nova i les Cases de Ca s'Hereu, a raó de 4 actuacions cada hora.

Devers les 13,30, abans del dinar de germanor, hi va haver un passa-carrers amb la participació de totes les Bandes de Música participants.
 

La Banda de Capdepera, a més de participar en el cercavila per tot el poble, van oferir el seu concert a les Cases de Ca s'Hereu. Els músics gabellins interpretaren  “Concerto d'amore”, “Cèltic ritual” i “Mambo Jambo”, obres que vàrem poder escoltar al concert de Sant Bartomeu d'enguany.
 

El president de la Banda de Música de Son Servera, Lluís Miquel Lliteres, va comentar en la presentació de la Diada que “per nosaltres és un dels concerts més esperats al llarg de l’any per tots els músics. Sempre el preparam amb moltes ganes i il·lusió. Però enguany volíem fer alguna cosa més especial i vàrem convidar a totes les bandes de música federades de Mallorca. La sorpresa va ser quan 23 formacions varen acceptar la invitació, ja que realment nosaltres només ens esperàvem la participació d’una desena. Així que molt agraït per aquesta rebuda”.

El Festival de Bandes de Música de Son Servera és el festival més antic de Mallorca, ja que la formació serverina va ser la pionera en l’organització d’una trobada com aquesta. De fet, la banda de Son Servera celebra enguany el seu 140è aniversari.

Enhorabona tots, organitzadors, músics i a la banda de Son Servera en el seu 140è aniversari.