Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 1187
Les primeres propostes del Festival de les Arts al carrer 2022




Com ja comentàvem en Cap Vermell digital, dia 19 de juliol, el Festival de les Arts al carrer ( Capdepera Street Arts Festival) ha començat amb un ampli i variat programa d’esdeveniments que es perllongaran fins dia 20 de juliol. Deu dies intens que ja han començat de la ma dels grups catalans Xirriquiteula Teatre i Campi qui pugui.

Xirriquiteula Teatre van ser els encarregats d’inaugurar el festival amb el seu espectacle “Girafes”. Dues impressionants girafes de mida natural i la seva cria passejaren per carrers i places de Capdepera i Cala Rajada dies 19 i 20. Acompanyades de música i caminant en silenci sorprengueren al públic i vianants.








La companyia Campi qui pugui, tornà dia 22 de juliol amb les simpàtiques i entremaliades rates del seu espectacle “RATS”. Ja les coneixíem d’anteriors edicions però resulta un encert comprovar que encara són tant divertides, sorprenents i juganeres... Només el Flautista d’Hamelín es capaç d’aturar-les, i no per molt de temps!. Un espectacle divertit i interactiu, per a goig de petits i grans. Van visitar Cala Rajada, Capdepera i Canyamel.





La mateixa companyia oferí “PIGS” , una adaptació dels personatges del famós conte d’Els 3 porquets. Els divertits porquets passegen seguits del vell i gran llop que els ofereix música per als seus balls. Hi feren tres sortides, dues al mercat de Cala Rajada i una mena de cercavila des de la plaça castellet per la zona del port i Elionor Servera.














Espectacles de gran prestigi i guardonats a diversos festivals han fet tornar sortir la gent als carrers. I es que si els pressuposts que s'hi dediquen són adients es poden obrar miracles. 





Però el festival encara té més sorpreses, consulteu les pròximes propostes enllaçant la noticia on s’informa dels horaris 
(també podeu baixar el PDF)
Clica la imatge per descarregar PDF