Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 1535
Dirigit per Claudia Suiter i que han conduït les prestidigitadores Maria Llaneres i Eva Ferrer.

Un clàssic; puntual a la seva cita de final de curs. Un any més i ja són molts, l'escola de dansa Stylo i la seva directora Claudia Suiter ens han ofert un espectacle, fi de curs, excepcional: «Magia y misterio» en el marc de la Mostra d'arts escèniques infantils i juvenils.



Un recorregut per diferents estils, amb el fil conductor d’un espectacle de màgia que ens transporta a diferents espais i celebra un aniversari.
L'espectacle, com és habitual fou presentat per Maria Llaneres acompanyada, aquesta vegada, per una ajudant excepcional, Eva Ferrer. Amb una rialla i molta màgia recorden als espectadors que els somnis i les il·lusions són possibles.



Però el vespre ens deparava diverses sorpreses. La primera fou la presència i actuació, per començar, de Pep Guillem Picó, alumne de na Claudia, que dedicà a la seva mestra unes belles paraules i al públic un fragment de "A chorus line":



A continuació, s'encadenaren tretze balls dels diferents grups de l'escola:



Com sempre hi actuen des de les més petites a la més gran. En aquest cas, tenguérem l’oportunitat de comprovar com na Claudia, l’alumna avantatjada d’enguany mostrà un gran domini de la dansa i de l'escenari.



L'espectacle no seria possible sense la col·laboració dels mateixos pares que ajuden en les taques de darrera l'escenari: maquillatge, vestimenta, ordre i concentració.



I a 'hora de fer un resum, més que res per no repetir el de cada any, hem de recordar l’entrevista que l’any passat vàrem fer a na Claudia Suiter pels seu 39 anys al davant de l'escola Stylo. Això vol dir que l'any que enguany, al setembre, en complirà 40. Gairebé tres generacions han passat per les seves barres de ballet...i d'una manera o altra s'haurà de celebrar.



Hem parlat amb en Pep Guillem i na Claudia en una conversa que publicarem en breu i que ens donarà a conèixer el dia a dia de la dansa professional.



A continuació teniu imatges de la resta dels esquetxos de l'espectacle:



  









Els pares aprofitaren l'ocasió per obsequiar na Claudia per la seva feina al llarg de tants d'anys. Una serigrafia dedicada de Gustavo fou l'obsequi principal que emocionà na Claudia. Es troba a faltar qualque representant de l'equip de govern. L'ocasió s'ho mereixia.



Enhorabona!!! ... i per molts d'anys!!!!







Aquí teniu un tast de diversos esquetxos de l'espectacle: