Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2413
El grup d'havaneres ha complit 25 anys d’existència











Clica l'imatge per veure la presentació




 

El grup Arpellots Havaneres Band ha tret al mercat el disc ARPELLOTS A BANDA. Es tracta d’un CD amb nou composicions majoritàriament de membres o ex membres del grup que s’ha enregistrat amb nou veus del grup i trenta-un músics de banda dirigits tots per Andreu Julià.

La portada del disc l’ha dissenyada el pintor Luis Maraver.

ARPELLOTS A BANDA, que surt quan el grup ha complit 25 anys d’existència és el resultat d’un experiment musical novedós: ajuntar les veus cadencioses dels cantants d’havaneres amb la música popular de la banda, un experiment creiem que inèdit en el món de l’havanera i la cançó marinera.

Els temes, musicats per membres o ex membres del grup han comptat amb els arrenjaments per a banda de Biel Oliver, Torres.

Flautes, flautí, clarinets, saxòfons, trompa, trompetes, trombons, bombardí, tuba, acordió, percussió i veus són presents a Com és bella la mar, Marina, Una illa petita, Havanera de Migjorn, La mar i ella, Cala Vella, Cançó, Quan veig la mar i Un trosset de mar.

El CD s’ha gravat entre els dies 10 d’agost i 19 d’octubre de 2020 superant les dificultats de la situació pandèmica que hem patit i patim, als estudis Urban Producciones de Palma i ha comptat amb el suport del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca.

Un videoclip de l’enregistrament del disc a on hi apareixen tots els protagonistes es pot trobar a

https://drive.google.com/file/d/1xVSsf0pe0BPYNQYjqJE5NELqUd85d-U-/view  i es pot descarregar a partir d’un codi QR que es troba al CD.