Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 1996
Acte virtual amb les paraules del regidor i dels membres del jurat. Joan Cabalgante que descriu l'experiència i Pere Orpí que recita dos poemes que ha escrit.


Ja s’han resolt els premis de la categoria adulta dels Ploma de ferro 2020, amb un total de 5 premis.

El guanyadors han estat els següents:
El primer premi ex aequo per a Gisela Galí Llauradó, de Sant Celoni, per a la narració "Llenties”, i Otger Gabarró Alcaraz, d’Igualada, per “El teu amic”.
El segon premi, també ex aequo, per a Antoni Caldentey Vicens, per a la narració “L’extracció”, i Marta Tarrés Abella, per “Si a escola ensenyessin a tocar el trombó de vares”.
I el premi local ha recaigut en Gabriel Jaume Torres Malpesa, per "Alegria".

El jurat ha estat format per Pere Orpí Ferrer i Joan Cabalgante Guasp i de les obres premiades n’ha destacat el valor literari bé pel contingut històric, de denúncia social o de posada en relleu del nostre patrimoni arqueològic i musical.

Enguany es varen presentar a la convocatòria 30 narracions, però arran de la COVID-2019 el va haver de quedar suspesa per aplicació del Reial decret 463/2020. Tan bon punt s’han pogut reprendre els tràmits administratius, s’ha resolt la convocatòria.

Així i tot, l’Ajuntament, atenent la situació actual, farà el lliurament dels premis telemàtica a través d’un seguit de vídeos.

En propers mesos es podran llegir les obres en format digital, bé a través del web municipal www.ajcapdepera.net o del web www.capvermell.org, associació que col·labora en el concurs des que es crearen els premis l’any 1993.

Aquests són els comentaris dels guanyadors  (Clicau la imatge):