Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2213
Investiga l'espai a través del contrast de materials i formes 



Dissabte 13 de juliol s'inagurà a la torre de Canyamel l'exposició de Ñaco Fabré  (Palma, 1965) "Poética del espacio". Ñaco, ofereix a l'espectador navegar dins la seva investigació de l'espai a través de vint-i-cinc produccions, la major part inèdites i fetes per habitar/contrastar cada un dels racons de la torre. 

Utilitza l'alumini per contraposar la modernitat a la força de l'antigor de la pedra. I continua en la seva projecció de la geometria que plantejà a les seves darreres exposicions cercant equilibris subtils que juntament amb les figures aèries, mòbils i romboidals confereixen a l'espai un to molt íntim, poètic.



Tot i que com sempre, procuram que les fotografies facin honor a l'obra exposada, certament, la visita a l'exposició és del tot recomanable per tal d'apreciar el joc d'ombres, el moviment de les figures suspeses a l'aire i la fusió d'espais, mides i matèries.



Recordem que Ñaco Fabré, artista consolidat i ja membre de l'acadèmia de les belles arts de Sant Sebastià, participà a Capdepera de les seves primeres projeccions artístiques quan quedà segon i guanyà el premi "Vila de Capdepera" a principis dels 90. Les seves obres es poden veure a l'escola de música de Capdepera.



La inauguració acabà amb la interpretació a piano del seu fill Elias d'una peça composada per a l'ocasió.





Aprofitàrem l'avinentesa per fer una petita entrevista d'estiu a Ñaco que en breu publicarem.



L'obra romandrà exposada fins dia 31 d'octubre.






Com cada any, a partir d'una obra de l'artista, la Torre de Canyamel fa l'etiqueta del seu propi vi.



Amb aquesta exposició comença la proposta cultural d'estiu de la Torre de Canyamel: concerts i festival de piano que, any rere any, van consolidant el prestigi.