Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2261
Representaren les obres Sa rateta presumida, Àngels i DimonisDe vacances


 

Dies 21 i 22 de juny, sota la direcció d’Arnau Serra  els alumnes dels dos grups de Primària i els més petitons va interpretar tres obres  en una mateixa sessió.

Amb l’aforament gairebé ple, el més petits interpretaren el conte popular Sa rateta presumida, una obra senzilla i coral que els menuts tragueren molt bé. Mentre el propi Arnau feia de narrador, el nins i nines desfilaven davant dues ratetes que els rebutjaven per casar-s’hi. Tanta sort del moix que les captiva amb el seu miolar i el seu secret. Els alumnes que l’interpretaren van ser Josep Àlvarez, Pedro i Onofre Pascual, Carles i Albert Adrover, Chloe Santos, Ruth Rodríguez, Lola Mascaró. Marc Oliver i Maria Ureña. Enhorabona a tots, ho féreu molt bé!

 

El primer grup de Primària interpretaren l’obra de Andreu Dòria “Àngels i Dimonis”, que narra la guerra entre dimonis i àngels perquè cada un pensa que l’altre té la filla dels seus caps. La recerca d’Àngeleta i Dimonieta, esta a punt d’acabar en altra batalla quan les mares s’interposen i decideixen anar a cercar-les tots plegats. En la funció de dissabte va haver una substitució per malaltia d’una de les joves actrius.

L’obra amb una major dificultat interpretativa (textos més llargs i més moviments en l’escenari) no va perdre el ritme i resultà molt divertida. Aquest és el repartiment : Marta Mayol, pau Salomón, Nalia León, Laia Rodríguez, Lucila Ricca, Noemí Fuster, Robin García, Lucas Rivera, Yanin García, Elvira Castelo i Maura Heredia.  Amb aquests joves actors i actrius el teatre té futur a Capdepera. Enhorabona!

Els alumnes del segon grup de Primària interpretaren l’obra “De vacances” , escrita per Arnau Serra. Aquesta obra, per temàtica i dinàmica és ben diferent a les anteriors, suposant una major complexitat i dificultat que els joves actors i actrius treuen amb nota, alguns amb excel·lent. La història va d’un dona; Matilde, que decideix passar les vacances a casa, però  “sense fer res”. Els seus plans fallen i tot es complica quan un amic “psicòleg” li proposa un pla que acaba embolicant encara més la troca. Els intèrprets van ser Núria Garcia, Aina Pascual, Ma Cristina Alcibiade, Lena Torremocha, Vicente Reche, Aisha León, Inés Fernández, Aleix Ferrer i Raúl Muñoz.  També els hem de donar l’enhorabona per la seva gran interpretació.



Per últim cal reconèixer, i no ens cansarem de dir-ho, la gran feina que fa Arnau Serra, amb els tallers teatrals en el municipi. Ell també esta d’enhorabona. Gràcies Arnau.