Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2498
Si sense sentiment la música no és possible, el públic va gaudir i sentir L'enrampada musical


 

Amb les entrades pràcticament esgotades a les dues representacions, el passat cap de setmana va tenir lloc al Teatre Municipal de Capdepera l’estrena de l’obra de Teatre Musical LEnrampada Musical a càrrec dels alumnes del Taller de Teatre Musical i la música en directe de l’Orquestra d’Ensenyaments Professionals de l’Escola de Música.

Per segon any consecutiu l’Escola de Música ha presentat el resultat de la feina duta a terme pels alumnes del programa de Teatre Musical, que han assistit al llarg d’aquest curs a les classes que s’han impartit en dues sessions setmanals d’una hora de durada cada una, encarregant-se de la part interpretativa, Arnau Serra, i de la vocal, Bàrbara Femenias.

Els temes seleccionats dels musicals “Mar i cel”, “Els miserables”, “Chicago”, “Annie”, “Chitty Chitty Bang Bang” i “West side story”, s’anaren enllaçant i integrant  a la perfecció amb la trama, adaptant-se les lletres a les diferents situacions que s’anaven succeint.

La dramatúrgia, escenografia i disseny de llums va córrer a càrrec de n’Arnau Serra, els arranjaments musicals a càrrec d’en Víctor Ferragut i l’adaptació de les lletres a càrrec de na Xisca Asensio i na Bàrbara Femenias. També es comptà amb la col·laboració de na Clàudia Suiter en el muntatge de les coreografies de determinades cançons.



Amb una posada en escena molt original, els personatges són interpretats per diferents actors que es va alternant en diverses escenes, però sense perdre en cap moment la tensió ni el el fil de la història. Una idea molt original i efectiva que dona peu a una major participació dels actors.





Una esceneografia senzilla però efectiva, amb jocs de llums, explicacions dels narrador i canvis d'escena molt fluïds, donen coherència al guió.  No és estrany que el públic sortís amb una sensació de sorpresa molt positiva.



La cirereta del pastís la posaren els músics, realment és tot un luxe sentir les peces musicals amb interpretacions en directe.





Enhorabona a tots!