Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2200


Divendres, amb l’inici del mes de juny, el Centre Melis Cursach mostra l’exposició”Rhein” del fotògraf Pepe Cañabate. Com ell ens comentà es tracta d’una col·lecció de fotografies que va fer durant una estada a Colònia fruit d’un premi de la Fundació Michael Horbach: “L’idea va sorgir passejant per Colònia. Anava per una passeig o un carrer i sempre acabava a la vorera del Rhin, així que decidí fotografiar el riu i els edificis que l’envolten”.

 

El resultat que podeu veure, fins dia 24 de juny, són 15 fotografies de gran mida, molt suggerents i tècnicament molt interessants. Imatges molt belles que donen sensació de moviment i, alhora de pau i equilibri. Una col·lecció coherent que ens presenta una part de la ciutat amb la presència del riu.

 

A la presentació no faltaren amics i fotògrafs que ens confirmaren la gran qualitat de l’obra exposada.

 

Com s’ha fet anteriorment  l’artista que inicia el programa de l’estiu de Can Melis realitza una intervenció a la plaça de l’Orient. La proposta de Pepe Cañabate és una fotografia de gran format del bosc de Son Corb, situada a la façana de can Creu d’Inca que es veu des de la plaça de l’Orient. I abans de fer el piscolabis al pati de la Melis Cursach, s’anà a la plaça a veure la fotografia penjada a la plaça de l’Orient.

 

No us la perdeu.