Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2311

Ho organitza el grup "Creixem junts Mallorca" i el grup de Facebook "Cala Ratjada Insiders"

 

El grup "Creixem junts Mallorca" i el grup de Facebook "Cala Ratjada Insiders" organitzaran junts una gran acció de donació a favor d'un projecte social extraordinari: l'Associació "Som Aquí Gabellins".
L'objectiu es recaudar el major capital possible per donar inici a un taller destinat a persones amb diversitat funcional a Capdepera.

El dia 30 de desembre, de 14 a 17h se celebrarà el "Gabellins Painting Day".
Artistas de renom, com GUSTAVO, RAFA FORTEZA, FRANK KRUGER, MATEU ESTARELLAS, VIOLETTA JESSE de JANSEN, i els fotògrafs LEVON I NORBERT SCHAFER, recolzen aquesta causa.
Aquests artistes pintaran juntament amb el col·lectiu "Som aquí Gabellins" diversos quadres, que seran subhastats la nit del 3 de gener.
Els quadres estaran exposats als locals: La Fragua, Nou Segle 12, Wikiki i Tortuga on podreu visitar-los fins el dia de la subhasta.

Tots els quadres ja tenen un preu garantit bàsic de 200 € a través de patrocinadors, i es podrà millorar el preu d'entrada en el moment de la subhasta.

Al llarg de tots els diumenges del mes de desembre, el grup "CALA RATJADA INSIDER" ha fet diferents accions a favor d'aquest objectiu. Han visistat l'estudi de Rafa Forteza a Alaró, han fet excursions, etc

Dia 3 de gener és el dia principal de l'acció:

Dia 6 de gener a les 13h es farà el lliurament del xec a l'Associació "SOM AQUÍ GABELLINS".

Aquesta proposta solidària ha tengut molt ressò a les xarxes, a televisió i a la premsa estrangera que s'edita a Mallorca. Aquí teniu diverses obres de diversos artistes.

Som aquí Gabellins, Creixem Junts Mallorca i Cala Ratjada Insider donen les gràcies a: