Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 3425
Pancartes per als carrers, en una de les exposicions de més èxit des que es va obrir el Museu.



Espectacular ha estat el final de l'exposició de Gustavo al Künstlerhaus Marktoberdorf. Una gran festa anunciada amb panells gegants per tota la ciutat en un gran esdeveniment com no es recordava a la capital de la comarca d'Allgäu, al sud de Munic, land de Baviera.



Organitzat pel Rotary Club de la comarca, l'exposició GLÜCK ZU MALEN- EL PLAER DE PINTAR, ha tingut una gran repercussió social, cultural i econòmica a la comarca.



Un conjunt de jazz s'afegí a un finissage que ningú volia que acabàs i que aplegà a més de 500 convidats en un horabaixa-vespre. Aquest és l'apreci i l'estima que Gustavo i la seva obra aconsegueix a qualsevol punt d'Alemanya.

El Künstlerhaus Marktoberdorf, és un museu inaugurat el 2001 i malgrat la seva curta trajectòria ja s'ha convertit en una icona de la ciutat de Marktoberdorf. Una ciutat de 20.000 habitants del land de Baviera i molt a prop dels Alps austríacs (a 100 km de la ciutat d'Innsbruck). La construcció de l'edifici en un estil Bauhaus, és de l'estudi Suís Schweizer Architektenteam Bearth & Deplazes que van ser guardonats per aquest treball. L'objectiu del centre és acollir artistes de contrastada rellevància artística.





Bettina Neeumann oficià l'acte i realitzà l'enèsima visita guiada a l'exposició.



Més de 4000 persones han visitat l'exposició i més de mil menors de 18 anys han assistit als tallers que s'han fet al llarg de tot l'estiu. Val a dir que l'esperit pedagògic de l'art és un dels signes d'identitat d'aquest museu.



En definitiva, ambient de les grans ocasions per acomiadar una exposició que ha deixat petjada a aquesta ciutat i que serà difícil d'esborrar. I és que Gustavo, que a Capdepera és un veïnat més que el podem trobar al cafè o al banc, a Alemanya està considerat com un dels grans artistes del segle XX i XXI. De fet des de l'inauguració de l'exposció, a la que assisitiren diversos directors de museus, ja tengué diverses propostes per fer altres exposicions a Alemanya i Suïssa.



Per part nostra, sols reiterar l'enhorabona al que hem qualificat com a gran embaixador de Capdepera i mostrar la nostra satisfacció pel seu èxit. 

Aquí teniu algunes de les ressenyes que han fet els mitjans de comunicació de Marktoberdorf.