Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2395


Image
Les tertúlies literàries del club de lectura de la biblioteca de Capdepera no només s'estan consolidant, sinó que de cada vegada són  més els seus membres (al voltant de 25, en aquesta ocasió), i més heteregoneis quant a la procedència. De fet, la internacionalització dels lectors podem dir que abasta tots els continents.

El passat dissabte, dia 14, els lectors es varen trobar per a comentar l'últim text que s'ha  passat pels ulls: Bogeries de Brooklyn, de Paul Asuter. I com sol passar cada vegada, hi hagué opinions per a tots els gusts i crítiques de tota naturalesa, cosa que no fa sinó enriquir l'experiència dels receptors del text que es comenta.

Al final, i també com ja ha esdevingut costum, es va fer una degustació de menjar més o menys relacionat amb el lloc en què el text, la novel·la en aquest cas, es troba ambientada. En el cor de Nova York no hi podien faltar ni salsitxes ni hamburgueses, i això és el que es va tastar, a més de beure cervesa.

                      Image

Tot plegat, una agradable vetllada, en què els comentaris literaris i de tota naturalesa es varen perllongar fins més enllà de la mitja nit. Ara, els lectors posen punt fins després de l'estiu.