Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2399
L'obra s'estrenà al teatre La Unión, a càrrec del taller d'adults de Son Servera



Amb la posada en escena de l'obra "Imperfectes desconeguts", el jove director i escriptor teatral gabellí Arnau Serra, tanca una temporada teatral molt intensa, amb 28 muntatges i devers 448 actors de totes les edats. En tot aquesta extensa programació ( i la varietat d'actors i experiències) és lògic que hi hagi obres desiguals. 



Així i tot, a totes hi ha un segell de qualitat i feina ben feta, que és la clau del èxit dels tallers que dirigeix. L'obra que presentà a Son Servera podríem dir que és de les més rodones que hem vist. Una història que tracta el món claustrofòbic d'un petit pobles amb personatges molt peculiars i ben caracteritzats. Malgrat la seriositat del tema que tracta no abandona una clau d'humor durant tota l'obra. Un final, aparentment feliç, acaba posant cada personatge en el seu lloc deixant els seus secrets amagats.



Una vegada més l'obra escrita per Arnau pels alumnes del taller, aconsegueix treure a cada un el suc i recrear uns protagonistes molt creïbles. La posada en escena resultà molt eficaç i entretinguda.



Enhorabona Arnau i als participants dels tallers de teatre, en aquesta ocasió especialment als serverins, per la feina feta.