Sa Boira presentà "El ball de les baldufes" de Llorenç Moyà, al teatre de Capdepera



Dissabte, 21 de febrer, el grup de teatre Sa Boira de l'ONCE representà l'obra de Llorenç Moyà "El ball de les baldufes", dirigit per Bernat Pujol.

Aquesta obra consta de dues peces breus, amb un marcat caràcter còmic i costumista, anomenades "Entremès del llépols befats"  i "Entremès del bordell i l'inquisidor", ambdues presentades per un joglar (interpretat per Neus Morlà). El primer va ser escrit l'any 1979, inspirat en un altre d'anònim, mallorquí, del segle XIII. Es tracta d'una peça àgil i divertida, molt ben interpretada per Joan Moreno, Antònia Burguera, Moisés Córdoba i Manolo Serrano.





Al segon, "Entremés del bordell i l'inquisidor", Llorenç Moyà el va escriure a l'any 1980, i està inspirat en la vida real, segons el mateix autor. Divertit i amb certa crítica social, es desenvolupa en una "casa de cites", a partir d'uns personatges molt ben perfilats. Els actors i actrius ( Maria Llobera, Xisca Sureda, Carme Pizà, Patricia Monzón, Alberto López, Joan Moreno, Carles Juvert i  Manolo Serrano) treuen molt bé l'obra i li donen molta credibilitat als seus personatges.



Dissortadament, la resposta de públic va ser molt minsa.  
Enhorabona a tots, per la vostra feina i per la vostra trajectòria des de 1987.