Imprimeix
Categoria: Noticies
Vist: 2582


La XII mostra de Teatre infantil i juvenil de Capdepera ha començat amb molt bon peu. Dissabte i diumenge (3 i 4 de maig) vam poder gaudir de la representació de l'obra "Waiting room" d'Arnau Serra. 



Com comença a ser habitual Arnau Serra ha escrit una obra a mida del grup de teatre de Centre Jove, grup format per Àngela Aso, Sergio González, Cristina Valero, Manolo Pérez, Matias Patricis, Mari Carmen Giscafré, Xisco Rubí i  Maria Panadero. 



A partir d'una situació aparaentment rutinària, la sala d'espera d'un dentista, Arnau aconsegueix enllestir tota una tirallonga d'escenes molt divertides (de vegades absurdes, delirants i/o estrambòtiques), per les que desfilen molts de personatges. Una obra ben divertida per passar l'estona. En cap moment l'obra perd el ritme.



Dels actor poc que afegir al que van sentir el dia de l'estrena, aquesta fornada de joves actors i actrius comencen a tenir rodatge i caracteritzen molt  bé els seus personatges, fent-los totalment creïbles ( i alguns entranyables). Enhorabona a tots ells, a més es notava que s'ho passaven d'allò més be damunt l'escenari.



Ens resulta difícil destacar una escena o altra, però veure com  quatre joves s'organitzen una processó o una corrida de bous del no res val la pena. O l'escena de l'embarassada i les mares novelles. O l'escena dels dos vells... En fi, que ens ha agradat força.



Pel que fa a l'assistència dir que dissabte el teatre era gairebé ple i diumenge poc més de mig aforament.
Enhorabona Arnau i al grup 2 del taller de teatre del Centre Jove.
Gràcies per fer-nos passar una estona ben entretinguda.