Imprimeix
Categoria: Fotografies
Vist: 2599
Cala Rajada vista des del cel. I el port, refugi de barques d’oci i de pescadors





Els Pelats. Un contrallum del que anomenen “el cocodril”, atenent a la seva forma. L’ombra oculta les noves construccions de les urbanitzacions, que han proliferat a zona omplint seva esquena de xalets i pisos.
 El coll Baix, entre s’Ovelleta i la vessant est de la serra de Son Jordi, obre una panoràmica de la costa de Son Servera, Sant Llorenç i Manacor. Podem veure Costa dels Pins. Cala Bona, Cala Millor, la Punta de n’Amer, s’Illot,  Cala Morlanda i, fins i tot, Porto Cristo. Els dies clars, des del cel, les panoràmiques són espectaculars. La mar, una “bassa d’oli”.


Com un plànol estès aquesta imatge ens mostra pràcticament tot l’extrem de la Península de Llevant, amb bona part dels municipis de Capdepera i Artà. Una imatge impressionant.


Cala Moltó i ses Covasses, el bell secret darrere el bosc de Cala Agulla. Part del paradís.


L’Olla i el “Laguito”, un gran cocó que s’omple d’aigua amb els temporals i que durant l’estiu adquireix un color verdós peculiar. Malgrat el difícil accés, és molt popular entre els joves.


L’impressionat bosc de Cala Agulla.  Pins i savines, conviuen en aquest gran (encara gran) bosc que s'estén des de Cala Rajada fins Sa Mesquida. Cala Agulla, Es Gulló, Cala Moltó i la talaia de Son Jaumell són els protagonistes d’aquesta fotografia. Una de les imatges més conegudes ( i apreciades) de Capdepera.

Imatges de Marcos Forjan