Imprimeix
Categoria: Cultura
Vist: 319

El ministeri de Cultura  ens atorga un dels més alts reconeixements estatals. 
Joan Miralles, president de l'OCB: "Una molt bona notícia que ens encoratja a continuar treballant per la llengua, la cultura i el país".



La Medalla d'Or al Mèrit en les Belles arts és un reconeixement que distingeix a les persones i entitats que hagin destacat en el camp de la creació artística i cultural o hagin prestat notoris serveis en el foment, desenvolupament o difusió de l'art i la cultura o en la conservació del patrimoni artístic.

Entitat sense ànim de lucre fundada en 1962 que promou la llengua i la cultura pròpia i defensa el dret de les illes Balears al ple autogovern. Des dels seus inicis, ha dut a terme una gran labor en favor de l'autonomia i del reconeixement de la personalitat nacional de les illes Balears. Així, l'entitat treballa a partir de tres eixos: llengua, cultura i país. Milers de socis i una àmplia xarxa territorial fan de l'OCB l'entitat de referència de la societat civil de les illes Balears pel que fa a la llengua i la cultura. Gràcies a les aportacions dels socis, duu a terme tot tipus d'accions, entre les quals destaquen els projectes culturals amb l'objectiu d'enfortir la llengua i la cultura pròpies com a trets d'identitat i cohesió social.

L'actual president de l'OCB, Joan Miralles ha afirmat en un twit que és "Una molt bona notícia que ens encoratja a continuar treballant per la llengua, la cultura i el país. Moltes gràcies a tots els qui durant 60 anys ho heu fet possible!"

Des de Cap Vermell, associació vinculada a l'OCB des de 1980, ens alegram de formar part d'aquest guardó i esperam poder celebrar-ho amb tots vosaltres.