Imprimeix
Categoria: Cultura
Vist: 1364

La banda liderada pel cantant Rafa Rodríguez compleix 10 anys en els escenaris



Diumenge 6 de febrer a les 19 h, el Teatre Municipal de Capdepera, acollí el concert de la famosa banda del Chevy, el famós bar de copes del passeig marítim, que va fer divertir tots els espectadors que hi assistiren.

 




 

Seguidament, la banda havia preparat un repertori i havia augmentat el nombre de components amb secció de vents, teclats, coros, i percussió inclosos. El cantant va saber mantenir el discurs durant tot el concert i se sentí molt agraït per l’acollida que va tenir el grup, tot i que es disculpà, perquè en un principi l’aforament que havia de ser del 90 per cent, va passar a un 80, per mor de la normativa de la pandèmia.





Posteriorment, sonaren temes dins el seu estil, amb versions que mantenien l’essència de la banda, perquè els temes sonaven gairebé com a propis amb uns arrenjaments fantàstics, molt ben elaborats. L’actuació també comptà amb un intermedi, que serví perquè el públic pogués parlar, uns espectadors que fins i tot s’atreviren a ballar a ritme de peces tan emblemàtiques de bandes com Bee Gees, Prince, Michael Jackson, Stivie Wonder…i temes més complexos que indicaven que la banda ha madurat musicalment, fins i tot alguna peça era digna de sortir a “Calle 54” de Trueba.






Aquest efecte s’aconseguí gràcies a les noves incorporacions: un total d’onze músics que feren estremir els assistents, que ja tenien ganes de música en directe. El bateria Guillem Muntaner, juntament amb el guitarrista Joan Gelabert, Paco Pulido i el cantant Rafa Rodríguez formen el cos de la banda, que per aquest concert va veure augmentat el seu nombre de components, també amb unes coristes fantàstiques, que fins i tot s’atreviren a interpretar algun tema (crec que hagués estat bé que el seu volum hagués estat una mica més alt durant l’actuació), un grup de ballarines que feren aixecar de la butaca molts dels assistents. El funky, el soul, el pop i el rock foren alguns dels estils que interpretà la banda amb un gran domini musical, tot i que es una llàstima que només sigui un grup que versions, tot i que allò que fan, ho fan molt bé.

 
La banda la completaven: Robin Alba al teclat; Josep Servera, percussió; Virginia Bordal i Ema Marí, coros, Miquel Gayà, trombó; M Antònia Gili, trompeta; Lleonard Martínez, saxo.





 

En definitiva, Chevy’s band va fer un concert memorable i demostrà que està en plena forma per suportar 10 anys més. També va ser molt emotiu el passi de diapositives que mostraren els pares dels actuals components de la banda, en plena actuació musical al bar de copes que té el mateix nom de la banda. El públic marxà ben satisfet d’haver vist un espectacle musical d’una banda que domina l’escenari, que diverteix, que té “salero”, uns moments més agradables d’esbarjo, ara que és tan difícil fer actuacions a sales, i que ha trobat en el Teatre de Capdepera un espai on sonar, perquè el “show must go on!”.

Joan Cabalgante i Guasp



A continuació un extens reportatge gràfic. Per molts d'anys!!!



Si voleu saber més del grup a l'enllaç podeu llegir l'entrevista:

Entrevista amb els Chevi's band. Deu anys de música