El ventre del mar' d'Agustí Villaronga, amb 12 nominacions és una de les pel·lícules amb més nominacions dels XIV Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català, que es lliuraran el 6 de març al Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC).





Ho han anunciat aquest dimarts en la lectura de nominats de les 22 categories a La Pedrera de Barcelona els intèrprets Francesc Orella i Maria Molins. Les altres dues pel·lícules més nominades són,. 'Las leyes de la frontera' de Daniel Monzón, amb 13 nominacions i 'Libertad' de la debutant Clara Roquet, amb 11.





Dels 59 films candidats, un total de 28 títols han passat a la segona volta de votacions, que arrenca aquest dimarts i es manté oberta fins al 25 de febrer: per segona vegada a la seva història, els Gaudí tenen una presència majoritària de dones finalistes, amb un 54%.


https://capvermell.org/images/2022/01/cultura/gaudi2.jpg


Bàrbara Ferrer, a qui entrevistàrem l'abril passat, està nominada a la millor direcció de producció per la pel·lícula El ventre del mar, que també serà una de les favorites pels premis Goya.

Sempre és un plaer veure i fer-nos ressò de com la gent del nostre poble rep reconeixements per la seva feina. Tot i que la nominació ja és un premi, esperam poder anunciar que ha obtingut el guardó.

Enhorabona!!!

Tota la informació dels premis GAUDÍ la trobareu a la web:
https://www.academiadelcinema.cat/ca/premis-gaudi-ca



foto de l'article: Conversa amb Bàrbara Ferrer Nadal, productora audiovisual