Claudia Suiter, 39 anys de formació a Capdepera.



Al final tothom ha volgut sortir i actuar el mes de juny. En especial les escoles de dansa: Total Dance, Hip hop Capricho i l'escola de dansa Stylo. Vist des d'ara ha estat una gran errada negar-se a englobar-ho en l'anual convocatòria de la MOSTRA D'ARTS ESCÈNIQUES. 
Però anem al que ens ocupa. Un any més i ja són molts, l'escola de dansa Stylo i la seva directora Claudia Suiter ens han ofert un espectacle, fi de curs, excepcional: La màquina de los sueños. Un recorregut per diferents espectacles, presentats per Maria Llaneres que es desdobla en diversos personatges i recorda als espectadors els esforços, els somnis i les il·lusions de totes les nines que pugen a l'escenari.



Una música identificable i una coreografia adaptada al potencial de cada grup i treballada en un escenari que llueix acompanyat amb un joc de llums molt efectiu confereix a l'espectacle el segell exclusiu de la professionalitat de la seva directora: Claudia Suiter.



L'espectacle no seria possible sense la col·laboració dels mateixos pares que ajuden en les taques de darrera l'escenari: maquillatge, vestimenta, ordre i concentració.



Com sempre hi actuen des de les més petites a la més gran. En aquest cas, Marina Roig mostrà un gran domini de la dansa i de l'escenari.



I a 'hora de fer un resum, més que res per no repetir el de cada any, hem fet una recerca i ens hem adonat que l'any 2012 es va fer un homenatge a Claudia Suiter pels seu 30 anys al davant de l'escola Stylo. Això vol dir que l'any que ve ja en complirà 40. Gairebé tres generacions han passat per les seves barres de ballet...i d'una manera o altra s'haurà de celebrar.



A continuació teniu imatges de la resta dels esquetxos de l'espectacle:



I si voleu comença a recordar, aquest és l'enllaç de l'entrevista que li férem l'any 2012 a aquestes pàgines i al mític i recordat programa de Capdepera ràdio Els cafè dels dissabtes:

Conversa amb na Claudia Suiter



Enhorabona!!!  ... i per molts d'anys!!!!