Imprimeix
Categoria: Cultura
Vist: 1657



Amb una mica de retràs respecte de sant Jordi tengué lloc el primer taller de pintar roses amb l'artista Crespí Alemany (el segon tendrà lloc dilluns que ve a la biblioteca de Cala Rajada i ja en parlen d'un altre per a adults). L'experiència fou molt gratificant, tant per les ensenyances en directe que te estar amb un artista com per la metodologia emprada.



Crespí Alemany, Guillem per als amics, treballà conjuntament, pas a pas, i explicant cada etapa del procés. Primer ensenya a dibuixar la rosa amb el llapis i fora goma d'esborrar. Cal amollar la mà i fer les retxes a partir d'unes referències i suaument, sense pitjar fort, indicava.



A continuació, els al·lots i pares assistents, aprengueren a fer ombres, per continuar amb el retolador marcant els contorns que interessen. Per acabar explicant els pigments i fent-los allà mateix per, a continuació, passar a pintar la rosa.


L'experiència fou molt gratificant tant per les ensenyances com pels resultats. 



Tots volgueren enriquir el dibuix a l'estil Crespí Alemany creant aquests esquits de colors que creen una ambient tan particular a cada dibuix.



Els resultats, magnífics! Aquí podeu veure diverses mostres.






En resum, un horabaixa molt enriquidor que segurament els protagonistes es torbaran a oblidar.