El conjunt de percussió, el conjunt de pianos, l’orquestra de corda, la banda, la coral d’elemental i professional i la coral de teatre musical a l'escenari!



El passat dissabte dia 27 de març, els conjunts de l’Escola Municipal de Música de Capdepera es citaren al Teatre. Un concert dividit en dos torns on hi actuaren el conjunt de percussió, el conjunt de pianos, l’orquestra de corda, la banda, la coral d’elemental i professional i la coral de teatre musical. Feia més d'un any que no actuaven en públic.



Amb aforament limitat i seguint les mesures de prevenció sanitària, el públic pogué gaudir d’un concert d’allò més amè. El conjunt de percussió dirigit per Rosa Ballester encetà la primera part amb una cançó popular alemanya, titulada Los Pajaritos. Seguidament el conjunt de pianos, dirigit per Marc Forteza ens proposà dues obres cinematogràfiques; Jurassic Park de J. Williams i Pirates del Carib de H. Zimmer. Finalment, l’orquestra de corda dirigida per Francisca Maria Asensio interpretà Circus Tricks de K&D Blackwell, Caribbean Brezze de V. López i la coneguda Supercalifragilisticexpialodocius de R&R Sherman.



La segona part del concert de conjunts l’encetà la banda dirigida per Víctor Ferragut, amb una selecció de quatre peces: Furioso de R.W. Smith, La Cumparsita de G. Matos, Back to the Future de A. Silvestre i per finalitzar Hawaii Five-O de M. Stevens. Seguidament la coral d’elemental i professional dirigida per Bàrbara Femenias interpretà City of Stars de J. Hurwitz i Look at the World de J. Rutter. Finalment, el concert finalitzà amb la interpretació, a càrrec de la coral de teatre musical de Another day of Sun de J. Hurwitz.

Uns conjunts consolidats formats per joves de diferents edats i amb diferents inquietuds, que setmana rere setmana, tot i les dificultats, continuen treballant de valent. A la sortida del concert, la majoria dels assistents destacaren el bon nivell exhibit per tots els conjunts.

La pròxima actuació dels conjunts de l’EMMC està prevista el dissabte 5 de juny.