Imprimeix
Categoria: Cultura
Vist: 1818
Música i gastronomia es fusionen a l'aire lliure




Les nits d’estiu a la fresca són nits relaxades a l'aire lliure, amb bona cuina i bona música, sota la llum de les estrelles i amb un aforament íntim i molt reduït, adaptades a la nova vida.


Quan els comensals arribaren a Son Jaumell se'ls va rebre amb un aperitiu en un entorn inigualable. Després de la benvinguda, van passar a l'alzinar de Son Jaumell, en el qual va començar l'actuació de Júlia Colom. La disposició de les cadires per a gaudir de l'actuació estava a més de 2 metres de distància entre si. Alzines, pins i un bosc van ser l'escenari ideal per a aquesta actuació de la jove promesa mallorquina. Alzines, pins i un bosc van ser l'escenari ideal a l'aire lliure per a aquesta actuació.

Júlia va interpretar un repertori del cançoner mallorquí i a continuació els convidats van recórrer la senda a l'aire lliure que condueix fins al Bistró d'Andreu Genestra, a la terrassa de Son Jaumell. El xef i el seu equip es van encarregar que la trobada continués amb una crema d'alvocat i poma amb tartar de musclos, calamar en la seva tinta, crema de polenta i mostassa verda, atadillo de pollastre camperol amb salsa de figa palera i peres al vi amb gelat d'avellana i espècies.



Per al final de la trobada i just en el moment en el qual va sortir les postres Júlia va tornar a escena per a cantar els últims temes. Les taules van ser ocupades per parelles o famílies, sense superar en cap moment els sis comensals.



El repertori de Júlia Colom per a aquest ‘Nits d’estiu a la fresca’ va ser, entre d'altres, Ave Maria, Harvest moon, Tonada des segar, Hallelujah, Tonada de collir figues i Vou veri vou.

Una nit memorable per a tots els assistents.