El pintor llorencí exposa actualment a "Sa Cotxeria" del CMC



Des del passat divendres dia 3, a "Sa Cotxeria" del Centre Melis Cursahc s'hi pot visitar l'exposició del pintor Llorenç Ramis. La mostra, que obre la temporada de tardor d'aquesta sala, va ser inaugurada pel batle Rafel Fernández i la regidora Antònia Caimari, que fou qui en va fer la presentació.



Dins la plèiade de nous creadors de la nostra illa, Llorenç Ramis compareix com una figura emergent molt interessant i que caldrà seguir. Tot i la seva jovintut i confesar-se autodidacte, la seva proposta és prou sòlida, amb idees molt clares i un elevat domini de la tècnica.

Bevent de les fonts del pop art, tot suratllant el valor iconogràfic de la societat de consum, aquest artista combina la tècnica del collage amb obres resoltes únicament amb els pigments o amb d'altres temes en què treballa directament damunt un suport fotogràfic. Sigui com sigui, el resultat és molt homogeni i el conjunt força harmoniós. Provocativament harmoniós, diríem. Elements publicitaris o personatges cinematogràfics esdevenen el pretext necessari per a la crítica social, tot i que aquesta s'amagui rere presentacions d'amable formalitat.

Podeu visitar l'exposició fins al proper dia 12.