Imprimeix
Categoria: PODCASTS
Vist: 6993
PODCAST núm 1 / Programa d'actualitat local i opinió a càrrec de Pere Fuster.

PART 1. Cròniques Orientals: Resum polític dels darrers plens municipals.

PART 2. Xufles: humor, políticament correcte.

PART 3: La secció de na Marina i na Toti:
               la realitat quotidiana explicada des d'una perspectiva de gènere.

PART 4: Retroactiu: entrevistes i records.


Programa complet (1h:28m)





PART 1. Cròniques Orientals: Resum polític dels darrers plens municipals.



PART 2. Xufles: humor, políticament correcte.




PART 3: La secció de na Marina i na Toti: la realitat quotidiana explicada des d'una perspectiva de gènere.



PART 4: Retroactiu: entrevistes i records.



També vos podeu baixar els arxius d'audio i escoltar-los on i quan volgueu (des del mòbil, al cotxe,...)



Què és un podcast? clicau damunt següent per pasar a la pàgina següent:



com ja vos explicàrem a l'article 

Biel Barona nomenat coordinador de potcasts de Cap Vermell


Cap Vermell obrirà un nou espai d'àudios coincidint amb els 15 anys d'aquesta web



Cap Vermell inicia una renovació d'aquesta web amb una secció novedosa de potcasts que dirigirà, coordinarà i assessorarà Biel Flaquer Barona. Ahir a la seu de la Cerviseria es perfilaren els serralls que quedaven pendents i segellaren l'acord amb Paco Galián, en representació de l'Associació Cap Vermell.
Estam segurs que aquesta nova secció donarà un fort impuls a la dinàmica informativa de Capdepera que, com sempre, queda oberta a tothom i que des d'ara vos convidam a que hi participeu. 
Coincideix aquesta renovació, que també afectarà altres seccions i que renovarà la web de dalt a baix, amb els 15 anys de la web de Cap Vermell. Un referent digital a Mallorca, a punt d'arribar als 30.000 articles publicats.
Esperam que aquesta nova secció tengui una molt bona acollida i contribueixi a "fer poble" (concepte que omple la boca de molts de dirigents i pocs assimilen) mitjançant la participació ciutadana i la difussió  de la informació.  

I què és un potcast?

Un podcast és una peça d'àudio amb una periodicitat definida i vocació de continuïtat que es pot escoltar o descarregar en internet. De forma més àmplia, també poden considerar-se podcasts els àudios amb muntatges de fotos fixes.

Es tracta d'un programa de ràdio que pot muntar-se en una web o blog. També existeixen plataformes com iTunes, Spotify, SoundCloud o Ivoox, que acullent aquests continguts. 

L'origen etimològic del terme prové de “iPod” (aparell per a escoltar música i àudio a través del sistema iTunes d'Apple) i “broadcast” (difusió de continguts). Aquesta definició tenia sentit fa temps, quan era necessari disposar d'un iPod per a poder reproduir-los, però avui dia els podcasts es poden escoltar sense problemes des de qualsevol pàgina web.

I és que un podcast no deixa de ser un tipus de contingut, com un post o un ebook, però en un format diferent, amb les següents característiques: