Imprimeix
Categoria: Convocatories
Vist: 597
 
“Tenim un do” i el volem compartir amb vosaltres!
Un bon dia, un grup d'irreductibles somiatruites van decidir abaixar-se del món i fer-se enfora de qualsevol govern mundial i fundar el seu propi llogaret a una oficina de correus abandonada. Aquesta no-pàtria va rebre el nom d'Helpo!
Aquesta és la història de “Tenim un do”!


Dia 6 de novembre de 2022, a les 19 hores
Teatre de Capdepera






Clica la imatge per ampliar el cartell 







“Tenim un do” és una obra que ens convida a somniar, a abaixar-nos del món, a fugir dels judicis i a descobrir totes les coses bones que tenim cada un de nosaltres. En definitiva, a ser una mica més feliços.

Estepa Teatre presenta al Teatre de Capdepera “Tenim un do”, una obra dirigida per Manel Serrano i amb la col·laboració especial de Margalida Fullana i Benvinguda Perera, dues dones sàvies i generoses que, amb les seves cançons, ens tornen a connectar amb la terra i el poble. També hi col·labora en Joan Genovart.



El taller de teatre d’Estel de Llevant forma part de les activitats desenvolupades per l’associació gairebé des dels seus inicis, permetent treballar en l’àmbit terapèutic múltiples aspectes de la persona com l’atenció, la concentració, la memòria, l’expressió corporal, l’autoestima o l’empatia, entre d’altres. A més, aquesta activitat afavoreix la visibilitat del col·lectiu de salut mental també com a productors de béns culturals.

L’Associació Estel de Llevant treballa des de 1996 a les comarques de Llevant i Migjorn de Mallorca per i amb les persones amb problemàtica de salut mental i les seves famílies. Actualment, participen en els seus programes més de 270 persones.