Imprimeix
Categoria: Convocatories
Vist: 1177
El municipi de Capdepera acollirà a més de 350 senderistes europeus a la V EDICIÓ DE MALLORCA WALKING EVENT.



Mallorca Walking Event
LA PRIMAVERA 14 - 17 abril 2022.
Rutes paradisíaques a Mallorca
www.mallorcawalkingevent.com

Per primera vegada, després de la pandèmia, més de 350 senderistes, en la seva majoria procedents d'Holanda, Alemanya, Anglaterra i fins i tot Espanya, tindran l'opció de recórrer 2 rutes al municipi de Capdepera durant 4 dies.



El senderista s'inscriu segons la distància a caminar: 15 km o 25 km.
Al llarg del recorregut hi haurà punts d'avituallament, així com assistència mèdica, coordinació amb policia local i emergències.



Durant els 4 dies, realitzaran de manera conjunta exercicis d'estiraments previs a les caminades i després de la finalització de les rutes, tindrà lloc la trobada de tots els participants en la plaça del Centre Cap Vermell, on hi haurà música i ambientació per senderistes.



El darrer dia, després de finalitzar el recorregut i lliurar medalles a tots els participants, hi haurà una festa on assistirà un DJ; i els mariners de Cala Rajada cuinaran una paella i hi haurà un acte de clausura oficial.

Els senderistes durant el recorregut podran conèixer el patrimoni natural, històric i paisatgístic del municipi, i al seu entorn, d'una forma indirecta, es podrà potenciar econòmicament, ja que aquests caminants solen estendre la seva estada almenys 7 dies.



Impacte a Capdepera i Mallorca:
Gràcies a aquest esdeveniment lúdic esportiu i sostenible es contribueix a:

Prestigi internacional. Promocionar internacionalment Capdepera i Mallorca, això suposa una afluència de turistes internacionals interessats a descobrir un costat diferent de Mallorca: pobles amb encant,  platges de la costa mallorquina i l'entorn del Parc Natural de la Península de Llevant.

Desestacionalització. Augment de les reserves hoteleres en una temporada plena d'incertesa. S'aconsegueix la dinamització de la zona.

*Augment del turisme de senderisme. Donar a conèixer noves rutes desconegudes anteriorment.

Promoure un esdeveniment lúdic sostenible. No és un esdeveniment competitiu, per la qual cosa no causa molèsties al resident, ni impacta de manera negativa al medi ambient. L'organització controla l'afluència de participants per a no saturar les zones.


Més informació:
www.mallorcawalkingevent.com