Dissabte 30 i Diumenge 31 a les 17:00 h: LA FAMILIA ADDAMS 2 (ESPECIAL HALLOWEEN)
Dissabte 30 i Dilluns 1 a les 19:00 h: MAIXABEL
Diumenge 31 a les 19:00 hESCAPE ROOM 2 (ESPECIAL HALLOWEEN)



Dissabte 30 i Diumenge 31 a les 17:00 h:
LA FAMILIA ADDAMS 2 (ESPECIAL HALLOWEEN)

Durada: 95 Minuts
Versió: En castellà
Gènere: Animació
Entrada: 5€ 

SINOPSI: Seqüela de la pel·lícula d'animació La família Addams (2019), retorna la peculiar i macabra família formada per Morticia i Gómez, juntament amb els seus dos fills, la sinistra adolescent Miércoles i Pugsley, un nen aficionat a tota classe de maldats. A més, la família es completa amb l'alegre i caòtic oncle Fètid i l'àvia Addams. Aquest segon lliurament està novament basada en les vinyetes creades per Charles Addams en 1933 per a la revista The New Yorker.

TRAILER


Dissabte 30 i Dilluns 1 a les 19:00 h:

MAIXABEL

Durada: 115 Minuts
Versió: En castellà
Gènere: Drama basat en fets reals
Entrada: 5€

SINOPSI: 
NOVA PEL·LÍCULA D'ISABEL COIXET, INTERPRETADA PER LUIS TOSAR I BLANCA PORTILLO. Maixabel Lassa perd l'any 2000 al seu marit, Juan María Jaúregui, assassinat per ETA. Onze anys més tard, rep una petició insòlita: un dels assassins ha demanat entrevistar-se amb ella en la presó de Nanclares de l'Oca /Àlaba), en la qual compleix condemna després d'haver trencat els seus llaços amb la banda terrorista. Malgrat els dubtes i de l'immens dolor, Maixabel accedeix a trobar-se cara a cara amb les persones que van acabar a sang freda amb la vida de qui havia estat el seu company des dels setze anys.

TRAILER: 



Diumenge 31 a les 19:00 h:
ESCAPE ROOM 2 (ESPECIAL HALLOWEEN)

Durada: 88 Minuts
Versió: En castellà
Gènere: Terror
Entrada: 5€

SINOPSI: Sis persones es troben tancades de manera inesperada en una nova sèrie d’ escape rooms, revelant gradualment allò que tenen en comú per a sobreviure… i descobrint que tots ja havien jugat el joc amb anterioritat. Seqüela de "Escape Room" (2019)

TRAILER: