Imprimeix
Categoria: Convocatories
Vist: 1634
L'Open d'Espanya BTT XCO Cofidis 2021 arriba a la seva fi aquest diumenge, dia 13 de juny, amb la disputa de la Copa Catalana Internacional Biking Point- Cala Rajada 2021, mostra del gran creixement del BTT a les Illes. Prop de 250 inscrits.




El Bike Catalunya Club Esportiu serà l'encarregat d'organitzar aquest últim episodi que es disputarà a Cala Rajada. El circuit, d'una longitud de 5,5 quilòmetres, comença i acaba al parc de "Sa Gravera" i destaca per ser un recorregut exigent, rocós i sec, que, sens dubte, afavorirà als bikers més tècnics, que a més, gaudiran d'unes precioses vistes als penya-segats de la zona.

Segons la nota de la Federació de ciclisme, destaca l'àmplia participació en la prova amb la presència de prop de 250 inscrits fins a la data. Entre els inscrits no apareix el líder de la competició Ismael Esteban que es troba a Leogang, però sí el segon classificat Cristofer Bosque, que podria aconseguir endur-se l'Open entrant a meta en quart lloc, ja que els separen 135 punts. També estarà present David Campos, actualment situat a la quarta posició de la general i amb opcions de emportar-se el títol en Sub23, davant l'absència de Jofre Cullell. Altres corredors que no es perdran aquesta cita seran Alberto Mingorance, flamant campió d'Espanya de BTT EBikes, Victor Selles o Xavier Ariza.

Entre les fèmines, Meritxell Figueres haurà de defensar el seu liderat davant Aurea Ruíz i Josefina Casadey. La gironina manté una renda de 88 punts sobre Ruíz i de 131 sobre Casadey. També hi seran present les Sub23, Estíbaliz Sagardoy, Lucía Mascle i Lucía Aguilar que lluitaran per endur-se el títol en aquesta categoria.

Cala Rajada és ple de ciclistes que entrenen per la zona del far. La competició comença diumenge a les 9:00 h amb la prova cadet masculina, Màster 40, 50 i 60. Les dones rebran el tret de sortida a les 10:40, acompanyades dels júnior i màster 30 masculins. La prova encarregada de tancar el programa de competició serà l'elit-sub23 masculina, que començarà a les 12:30 h i després de la seva finalització tindrà lloc la cerimònia de lliurament de premis.

Tota la informació sobre l'Open d'Espanya de XCO Cofidis 2021 es podrà seguir en xarxes socials a través de l'hashtag #OpenEspañaXCOCofidis21

El cartell no és el més encertat del món respecte al topònim de Cala Rajada. Aquest és el mapa del recorregut que podeu ampliar:



Esperam notícies del club local i de l'Ajuntament. Una prova d'aquestes característiques mereix una mínima nota de premsa. Això és el que tenim! Tant se val. Nosaltres hi serem!


Aquí teniu la guia tècnica de la prova