Imprimeix
Categoria: Convocatories
Vist: 1659

Dissabte més que mai l’afició verda-i-blanca ha de dir: nosaltres som aquí! Si vens segur que ho aconseguim! 
L'Escolar disposa de 50 places que s'han de sol·licitar per correu


Salutacions cordials estimats tots quants sou.

Deixau-me que guaiti una mica el nas fora del meu horari acostumat per dir-vos una coseta. Sóc aquí per recordar-vos que dissabte 29/05/2021 al camp municipal de Sa Pobla a les 20 hores, el nostre estimat Escolar es juga el partit més important d’aquests darrers quatre anys. Important no... el següent diria jo!

Per tal motiu voldria fer una cridada d’alt voltatge a tots els gabellins i gabellines, cala-rajaders i cala-rajaderes que els hi agrada el futbol i són seguidors o aficionats del nostre grandiós Escolar. Dissabte més que mai, el nostre club, la nostra directiva, els nostres tècnics i, sobretot, els nostres jugadors es juguen l’ascens a la primera regional i ens necessiten.

Veniu tots quan sou a Sa Pobla a animar, a esperonar, a fer renou, a fer sentir el nostre orgull i la nostra veu verda-i-blanca. No et quedis a casa teva; aixeca el cul de la butaca, agafa el cotxe i vine a veure com l’Escolar aconsegueix aquest objectiu tan desitjat i que tanta de suor, maldecaps i qualque llàgrima ens ha costat. No tinguis vessa i vine!

Agafa el tambor, la botzina, la corneta, l’olla exprés i tot quan pugui ser susceptible de fer soroll i vine tot dret de cap a Sa Pobla. Hem de fer que els nostres jugadors volin empesos per les nostres proclames de cap a la victòria. Que sàpiguen que no estan tots sols. Que el seu sentir és el nostre sentir. Que la seva alegria és la nostra alegria. Que el seu patiment és el nostre patiment. Que remem tots plegats cap a una mateixa i única direcció: l’ascens.

Degut a les restriccions d’aforament existents informam als nostres aficionats que si tenen intenció d’acompanyar al primer equip al seu desplaçament dissabte s’han d’inscriure al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Disposam de 50 places. Només podran accedir els 50 primers inscrits. Una vegada assolit aquest nombre d’espectadors serà l’organitzador qui decidirà si hi pot accedir mes públic. Sentim les molèsties que això pugi ocasionar.

Igualment sapigueu que el partit es podrà seguiren directe a la web https://www.ibred.es/avista/sports

Els qui vulguin, i cada un pel seu compte, podem quedar a les 18h al poliesportiu per partir cap a sa Pobla.

Dissabte més que mai l’afició verda-i-blanca ha de dir: nosaltres som aquí! Si vens segur que ho aconseguim!

Biel Torres