Imprimeix
Categoria: Convocatories
Vist: 1408
Participa!!!! Envia'ns el teu dibuix!!!!
Esperam que en el 2022 sigui possible tornar a gaudir del nostre Mercat Medieval, mentre us proposem una activitat que ens recordi els bons dies que hem viscut passejant, fent tallers o gaudint dels espectacles.



Dibuixos del Mercat Medieval 2020



Enguany serà el segon any que no es celebra el Mercat Medieval de forma presencial. L’any passat estaven confinats i  enguany les restriccions sanitàries no aconsellen la seva realització. Des de l'Ajuntament s'han programat activitats com els passa-carrers,  vestits medievals, concerts... Cap Vermell, amb la col·laboració, de les escoles proposa una mostra de dibuix infantil.

Establirem tres categories: Infantil, primer cicle de Primària (1r,2n i 3r) i segon cicle de primària (4t, 5è i 6è). La tècnica és lliure i el tema “EL Mercat Medieval de Capdepera”

Farem un sorteig de tres vals de regal de 30 euros  de la jugueteria TOYS CENTER (un per cada categoria)  i 30  quadernets de dibuix de compta amb els Superherois ( 10 per cada categoria).

Per participar caldrà fer un dibuix i donar-lo als vostres tutors de l'escola (recordeu indicar el nom, curs i centre escolar) o enviar-lo directament al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Teniu de temps per enviar-ho fins divendres 21 de maig a les 14 hores.

Dilluns 24 de maig farem el sorteig públic (retransmès en streeming) a les 19 hores des de la botiga TOYS CENTER de Cala Rajada.


Des de Cap Vermell amb la col·laboració de les escoles s’Auba i s’Alzinar us convidam a participar en una mostra virtual de dibuixos per a recordar allò que és us agrada del Mercat Medieval.

Esperem els vostres dibuixos