Imprimeix
Categoria: Convocatories
Vist: 1534
CONCERT baríton i piano: FERRAN ALBRICH & CARMEN SANTAMARIA



Us informem que el darrer concert del cicle CONCERTS DE TARDOR, programat al desembre,  es va anular per malaltia del cantant, i tindrà lloc el pròxim divendres 5 de febrer a les 19h a l'Auditori Capvermell, Cala Rajada

CONCERT baríton i piano: FERRAN ALBRICH & CARMEN SANTAMARIA

Són concerts que volen contribuir a no deixar en un buit el nostre món cultural, concerts que es converteixin en agradables moments per a gaudir de bona música, contemplats sota les pertinents mesures excepcionals de seguretat sanitària: control temperatura, desinfecció sabates, gel mans, mascaretes, distàncies, ordre....  Recalcam aquesta informació per a tranquilitzar al públic. #Cultura segura. #Cultura necessària.

Els concerts estan emmarcats dins de la Red de Músicas de Juventudes Musicales de España que està fent una gran labor per a dinamitzar i ajudar a tot el teixit d'activitat musical en tot el nostre territori. 

Recordar-vos que aquests concerts són GRATIS per als nostres socis.

PER A RESERVAR L'ENTRADA INVITACIÓ:
e-mail:  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Telf/whatsapp: 639685826

La resta del públic i fins a completar aforament, podrà reservar la seva entrada a taquilla, o a l'e-mail Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i el preu serà de 5 €. 
Especial ocasió/oferiment per a les persones que formin part de col·lectius musicals.

 Esperam trobar-vos en aquesta cita que serà un concert de luxe per a tancar aquest cicle de concerts. 

 Us convidem a consultar tots els detalls, dates, lloc, hora, programa, fotos…a la nostra NOVA WEB de JOVENTUTS MUSICALS DE CAPDEPERA
https://asociaciones.jmspain.org/capdepera
També anunciant en el nostre Facebook



 

Una salutació musical !

J M Capdepera


 














Per veure el programa en PDF clicau l'imatge